sâmbătă, 8 iunie 2013

Ea și eu.

Mi-ai cântat la chitară, dar nu melodia pe care o iubesc, ai cântat melodia care îi plăcea ei, se pare că n-ai uitat în niciun moment ce îi place și cum îi place, n-ai uitat că-i place să o cânți încet, ca și cum ar trebui să se confunde cu tăcerea. Ea îți sărea în brațe, îți lăsa o urmă de ruj pe gât și apoi te lăsa singur, pe o bancă pe care o așteptai din nou și din nou. Ea te-a învățat să te joci cu sentimente, căci ea se juca cu ale tale. Ai învățat să fii un actor mai bun decât ea, și ea chiar se pricepea la actorie. Ea folosea parfumul de orhidee pentru că știa că-ți place, se îmbrăca aproape întotdeauna cu ceva albastru pentru că era culoarea ta preferată și purta roșu doar ca să te facă să o dorești mai mult. Ea te-a părăsit pentru că nu s-a mai simțit în stare să stea după „copilăriile” tale, ea ți-a sfâșiat inima în mii de bucăți și te-a făcut să-ți pierzi nopțile ca un nebun, te-a făcut să devii tot ce-ai spus că nu vei deveni vreodată. Ea a fost rece, indiferentă, s-a jucat mult prea dur cu tine și te-a învățat ce înseamnă durerea.
Dar tot ea e cea care ți-a simțit lipsa, ea e cea care a descoperit că are sentimente, că nu ești doar un alt prost cu care se poate juca, și-a dat seama că toată scena pe care a jucat-o îi place mult prea mult, ea și-a schimbat apoi toate ideile, ea și-a schimbat parfumul și stilul vestimentar. Tot ea e cea care și-a dat seama că te iubește, cea care a făcut primul pas spre împăcare, ea a făcut primul pas spre prăpastia în care a căzut știind foarte bine în ce direcție se îndreaptă. Ea nu a fost o persoană bună, dar s-a schimbat.. pentru tine. Acum e alta, dar sentimentele ei pentru tine sunt aceleași. Cum poți transforma o scorpie într-o făptură atât de blândă și fragilă ca cea care e ea acum ?!

2 comentarii:

  1. Nu am apreciat niciodata persoanele care au facut sa sufere alte persoane numai fiindca puteau sau fiindca le placea joaca , dar pe aceasta " ea " o apreciez pentru ca a fost puternica la timpul ei si pentru ca e o dovada a faptului ca roata se intoarce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E puternică și acum, doar că nu în același fel în care era înainte.. :)

      Ștergere